Haber

AK Parti’den Mardin Artuklu’ya seçim ofisi

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Önceki dönemin içişleri bakanlarından Muammer Güler, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, AK Parti Milletvekili Adayları, M. Akif Nuhoğlu, Faruk Kılıç, Mehmet Samsa, Ak Parti il ​​teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Önceki dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler açılış konuşmasında “Türkiye’nin geleceğine 14 Mayıs’ta karar vereceğiz” demişti. Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ve Türkiye’nin geleceğine ulaştırmak için yıllar. Neyi seçeceğini söyledi.
Artuklu İlçe Seçim Entegrasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Ak Parti Mardin 2. sıra adayı Dr. Muhammed Adak, açılışa katılan herkese teşekkür etti.
Adak, “Mardin gerçekten hizmete aç bir ülke, ne kadar çok hizmet edilirse o kadar az geliyor. Bu göreve gelirsek yarım kalan projeleri tamamlamak için yeni projeler üretmeyi umuyorum. Örneğin GAP projesi Mardin için değerli, çevre yolu Mardin için değerli, turizm Mardin için değerli. onları takip edeceğim Bunun için konuşuyorum.”

Mardin’e olan bağlılığını borçlu olduğunu ifade eden Adak, “Bu amaçla yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile kadim şehrimizde hizmete aday oldum. Aldığım hizmet bayrağını devam ettirmek için bu yola başvurdum. babamdan Mardin’e Tarım, Sanayi ve Turizm alanında değerli projeler üretmenin gayreti içinde olacağım.Tarihi şehrimizi hak ettiği yere taşıyacağız.

Halkımızla aramızda bir bağ var. Buna laik olmaya çalışacağım. Tüm Mardinlileri yürekten kucaklıyorum. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan eski içişleri bakanımız Sn. Sayın Muammer Güler’e, milletvekili adaylarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, il ve ilçe başkanlarımıza, il teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey Mardin için, Her şey ülkemiz için. 14 Mayıs’ta yeni bir gelecek için Mardinlilerin desteğini bekliyoruz.”

Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, Ak Parti İl Başkanı Vahap Alma, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, AK Parti Milletvekili Adayları M. Akif Nuhoğlu, Faruk Kılıç ve Mehmet Samsa. Bir konuşma yaparak vatandaşlardan takviye istedi.

otlukbeli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu