Yaşam

Alevi Vakıfları Federasyonu’ndan Sinema Destek Yarışması

Alevi Vakıflar Federasyonu, 2 yıldır düzenlediği Uluslararası Alevi ve Bektaşilik Araştırmaları Bilim Ödülü’ne bu yıl Sinema Eki Yarışması’nı da ekliyor. Alevi-Bektaşiliğin görsel dünyada daha görünür hale getirilmesini amaçlayan destek projesinde Alevi-Bektaşi kültürünün değerleri, Alevi-Bektaşi inancına mensup olanların yaşam koşulları, inanç ritüelleri ve ideolojileri odak noktasını oluşturuyor. takviye yarışmalarından

80 BİN TL ÖDÜL

Senaryo kategorisinde birinciye 20 bin TL, Kısa Sinema ve Belgesel Desteği yarışmalarında ise birinciye 30’ar bin TL ödül verilecek. İkinci ve üçüncü projelere maddi destek ödülü verilecek olup, 3 kategoride toplam 80 bin lira parasal ve maddi destek ödülü verilecek.

BAŞVURULAR 28 ŞUBAT 2024 TARİHİNE KADAR YAPILACAKTIR

Sinema yazarı ve öğretim görevlisi İstek Oylum koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek projeye başvurular 28 Şubat 2024 tarihine kadar http://avf.org.tr adresinden online olarak yapılabilecek. Ön elemeyi geçen projeler, Daha sonra açıklanacak ve alanında uzman komiteler tarafından değerlendirildikten sonra kazananlar federasyonun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

Detaylı bilgi almak isteyenler Alevi Vakıflar Federasyonu’nun http://avf.org.tr internet sitesini ziyaret edebilirler. [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz. (KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

ceyhan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu