Haber

Altın Kelebek’te Ezgi Mola’nın aramasına Meral Akşener’den yanıt: Az kaldı!

Ezgi Mola, 48. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu. Ödül konuşmasında İran’da “uygunsuz başörtüsü taktığı” gerekçesiyle gözaltına alınan 22 yaşındaki Mahsa Amini’nin ölümüyle başlayan protestoları anlatan Mola, tüm kadınlar adına ödül töreninin düzenlendiğini öğrenmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkedeki “ahlak polisi” dönemi sona erdirilmelidir.

MEP’LERE ÇAĞRI

Mola ise Türkiye’de kadın cinayetlerinin son bulması için yasalarda yapılacak değişiklikleri duymak ve görmek istediğini belirtti. “Bu müjdelerin ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de kimsenin fikri umurumda değil, kadının tüm canlılar için eşit yaşam hakkına sahip olduğu bir yasa çıkarmak istiyorum.” dilerim” dedi.

AKŞENER’DEN ÇAĞRI’YA CEVAP

GEZEL Partisi Genel Başkanı Meral Akşener, Ezgi Mola’nın davetine Twitter üzerinden yanıt verdi. Akşener’in, sevgili Ezgi Mola’nın samimi ve haklı talebine asla kayıtsız kalmayacağız. Tüm insanlarımız ve tüm canlılar için eşit ve onurlu bir yaşamı mümkün kılacağız. Bugün muhalefet olarak yarın da iktidar olarak kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Az kaldı!” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu