Teknoloji

Baldur’s Gate 3’ün Fiziksel Sürümü Açıklandı

 
Larian Studios, izometrik rol yapma oyunu Baldur’s Gate III’ün fiziksel versiyonunun Deluxe Edition’ını duyurdu. Oyun, 2024’ün ilk çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC’ye 79,99 $ fiyatla gelecek. Ön siparişler artık Larian Merch Store’da (Kuzey Amerika, Avrupa) mevcuttur.
 
Divinity: Original Sin 2’nin geliştiricilerinden
 
 
 
Zindanların ve ejderhaların dünyasında geçen yeni nesil bir rol yapma deneyimi olan Baldur’s Gate III, parti tabanlı izometrik bir yapıya sahiptir. Oyunda Handbook’ta yer alan 12 sınıf ve 11 ırktan birini seçip kendi kimliğinizi oluşturabilir veya iyi hazırlanmış bir geçmişi olan Başlangıç ​​karakterlerinden biri olarak oynayabilirsiniz.
 
Oyun hem tek oyunculu bir yapıya sahip hem de dört kişiye kadar oynayabileceğiniz çevrimiçi bir maceranın tadını çıkarabileceğiniz bir deneyim içeriyor. Ayrıca yeni Divinity 4.0 motoruyla geliştirilen Baldur’s Gate 3, oyuncuların karakterlerle, tehlikelerle ve aldatmacalarla dolu bir dünyayla eşi benzeri görülmemiş bir keşif ve deneme özgürlüğüyle etkileşime girmesine olanak tanıyor.
 
Baldur’s Gate III dijital olarak PC ve Mac için Steam ve GOG’da 3 Ağustos’ta, PlayStation 5 için ise 6 Eylül’de piyasaya sürüldü. Xbox Series sürümü 2023’te dijital olarak piyasaya sürülecek ve tam çıkış tarihi The Game Awards 2023’te duyurulacak. 7 Aralık’ta.

haber-hanak.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu