Sağlık

Bölgesel zayıflama nedir ve nasıl uygulanır?

Duygu TAŞKIRAN – M. Taha ÇELİKBAŞ – Herkes Duysun / BURSA (İGFA) –‘Bölgesel zayıflama’ yöntemiyle orantısız kilo alan vücut bölgelerine daha estetik bir görünüm kazandırmak için yapılan işlemlerde önemli noktalar nelerdir ve etki kaç seansta görülebilir?

Uzman Estetisyen Helen Yalçın Temel konu hakkında detaylı bilgi verdi.

Bölgesel zayıflama işleminde doğru cihaz kombinasyonunun çok önemli olduğunun altını çizen Helen Yalçın Temel, “Mesela Emslim cihazı bölgesel yağlanma çok ise çok büyük etkisini göremediğimiz bir cihaz. Başka cihazlar da var. Bu gibi durumlarda kullanılması gereken cihazlar. Kişinin olması gereken vücuda daha yakın olması gerektiğini ancak “Kaslı bir görünüm elde etmek istiyorsa emslim cihazından faydalanabilir.” dedi.

AYRICA ÖDEMİN AÇILMASINA DA YARDIMCI OLUYOR

Bölgesel zayıflamada cihazları kişinin ihtiyacına göre birleştirdiklerini belirten Yalçın Temel, işlem sonunda mutlaka lenf drenajı uygulayarak vücuttaki ödemin atılmasını sağladıklarını belirtti. İşlemin etkisini göstermesi için geçen süreye değinen uzman estetisyen Temel, kişilerin seansa gelip girme şekli ile seanstan çıkış şekli arasında fark olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu