Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere devlet üniversitesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’daki mitinginde, depremden etkilenen bölgedeki devlet üniversitelerinde lise öğrencilerine yüzde 25 kontenjan ayrılacağını duyurdu. Erdoğan ise 15 Temmuz tepkisini Kılıçdaroğlu’na gösterdi. “Erdoğan ve ailesinin nasıl öldürüleceğini izlemeye başladınız. Nasıl bir insansınız?”söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN LİSE ÖĞRENCİLERİNE MUŞTU’YU DUYURDU

“Enkazları tamamen kaldırdık. Zelzele bölgesine 847 bin çadır, 100 bin konteyner kurulumunu tamamladık. Kalıcı konutların yapım sürecini de başlattık. Sözümüz yok icraatımız var. Zelzele bölgesi Devlet üniversitelerimizde Zelzele bölgesindeki lise öğrencilerine yüzde 25 farklı kontenjan.” Kendi aralarındaki puan ve tercih sırasına göre ayrılan kontenjanlara yerleştirileceklerdir. Kemal Bey ne diyor, helalden bahsediyor. Torununuzu daha önce nasıl SSK’lı yaptınız? Senin vicdanın yok mu? SSK’nın genel müdürüyken hastanelerde ölenlerin rehin alınmasına nasıl izin vereceksiniz? Vakit kaybetmemek için geçelim. ​”

“OĞULLARIMIZIN GELECEĞİNİ LGBTİ’LERE NASIL VERDİĞİNİZİ İTİRAF EDİN”

“Çocuklarımızın geleceğini LGBT’lere nasıl bağışladığınızı itiraf edin. CHP, İYİ Parti, HDP ve diğerleri ses çıkarmıyor diye bu LGBT mi? AK Parti’ye, MHP’ye, Cumhur İttifakı’na LGBT’ler sızabilir mi? Küçücük bir çocuk. “Olmayı öğren. “

“EMEKLİLER KADINLARI TEHDİT EDİYOR”

“Kamu görevlilerini tehdit ediyorlar. İş adamlarını tehdit ediyorlar. Emeklileri ve kadınları tehdit ediyorlar. Bunların zihniyeti milleti sarsan tek parti faşizmi zihniyetidir. Tayyip Erdoğan dediğiniz gibi sizi de tehdit ediyor. Eli boş tehdit ediyor. Birilerinin arkasına saklanarak milli iradenin düşmanıdır.” Milletin değerlerine tahammülleri yok. O kadar kibirliler ki, milleti göbeği kaşıyan adam diyerek aşağılamaktan çekinmiyorlar. 14 Mayıs’ta sandıkta hak ettikleri dersi vermeye hazır mısınız? Seçim gününe kadar tereddütlü bir akraba bulmalısınız. “Adana’ya güveniyorum. 21 yılda her şeyi değiştirdik, bir tek muhalefet kaldı. Yalanla, tehditle muhalefet yapılacağını öğretemedik. 14 Mayıs’ta da hakikat kıttı. Faul yok, yumurta yok. . Kibir söz konusu. Otorite konumlarını dağıtıyorlar.”

“BU TERÖRİSTLER”

“Kemal Bey ne diyor? Selo’yu bırakacağız diyor. Diyarbakır’da 41 kardeşimi şehit eden bu ahlaksızı nasıl bırakırsınız? Bu hukuk devletidir. İmralı’nın kapılarını kırar. Bunlar teröristtir.” Ağır hakaretlerle uyum sağlamayı ihmal etmiyorlar ama o “Kadı kızının ne kadar kabahati varsa o kadar. Aslında bu kişinin kurduğu sofranın durumu hiç de gülünç değil.”

“ERDOĞAN VE AİLESİ KAHVENİZİ İÇEREK NASIL ÖLDÜRÜLECEK, ONU İZLEMEYE BAŞLADINIZ, NASIL ŞEKİLDESİNİZ?”

“Önümüzdeki tablo bu. 15 Temmuz’da FETÖ’cüler beni ve ailemi öldürmeye geldi. Havaalanına indiğimde onbinler Atatürk Havalimanı’ndaydı. Kemal Bey 1,5 saat önce geldi ve ‘Ben yapardım’ diyor. Bilseydim beklerdim.’ Oradan belediye başkanının evine gittiniz Erdoğan ve ailesi nasıl katledilecek diye baktınız Kahvenizi yudumluyordunuz Siz nasıl bir insansınız Yalan söyledikçe milletim doğru söylüyor Bunlar da bunlar teröre mavi boncuk dağıtımı.14 Mayıs’ta hepsi siyasi arşivin tozlu raflarında yerini alacak.O Kemal Bey’di, sonra Kemal Bey oldu, seçimden sonra siyasi kimliğine veda edecek. Vay Kemal olarak hayat.”

“ADANA’YA 126 MİLYAR TL KAMU YATIRIMI YAPTIK”

“Adana’ya 126 milyar TL kamu yatırımı yaptık. 10 bin 691 derslik yaptık. 2. Devlet üniversitesini kurduk. 6 bin 935 kişilik yüksek öğretim yurt binasını hizmete açtık. 33 bin kişilik stadyum yaptık. seyirciler.”

Haberin Detayları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza kullanabilirsiniz. (iOS, Android)Twitter’da yapabilirsin @haber7Hesabınızı takip edebilirsiniz.

Uygulama mağazası Google Oyun Takip etmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu