Haber

Gamze Akkuş İlgezdi yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklamadı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, partisinde kalmaya devam edeceğini söyledi.

Battal İlgezdi’nin istifasının ardından tavrı merak edilen İlgezdi, açıklama yapmadan önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılacağı aday tanıtım toplantısının duyurusunu sosyal medya hesabından paylaştı. İlgezdi, konuya ilişkin ilk açıklamasında CHP’den istifa etmeyi düşünmediğini kaydetti.

KİMLERE OY VERECEK?

TV100’de Cansu Canan Özgen ile Özgür İfadeProgramına konuk olan gazeteci Şaban Sevinç, İlgezdi ile görüştüğünü belirterek, şunları söyledi:

“Battal Bey, eşi Gamze Hanım’a ‘Peki eşin istifa edecek, başka partiden aday olacak. ‘Oyunu kime vereceksin?’ dedi. Ben dedim, ‘İzninizle öyle bir şey söylemeyeceğim’ dedi. ‘Tabii ki CHP’ye oy vereceğim’ demedi. ‘Peki istifa etmeyi düşünüyor musun?’ dedi. ‘Ben istifa etmeyeceğim, ölene kadar CHP’de kalmaya devam edeceğim’ dedim.”

CHP’NİN ATAŞEHİR ADAYI ONUR ADIGÜZEL

CHP’nin 31 Mart yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ederken Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP’den istifa ettiğini ve 7 partinin ortak adayı olacağını açıkladı.

CHP’nin İstanbul Ataşehir ilçesindeki adayı eski Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu