Haber

İhsan Aktaş: Geçen hafta halk Cumhur İttifakı’na yöneldi

ensonhaber.com

Atatürk Havalimanı’ndaki tarihi buluşmaya İstanbul’da iki milyona yakın kişi katıldı.

Ensonhaber de mitingin başından sonuna kadar sahada nabzını tuttu.

Miting öncesi bölgedeki çeşitli isimlerle röportaj yapan Ensonhaber ekibi, Genar Araştırma sahibi İhsan Aktaş’a mikrofon verdi.

Miting alanındaki atmosferle ilgili görüşlerini dile getiren Aktaş, şu ifadeleri kullandı:

“CHP mitinginin daha kalabalık olacağını düşünmüştüm. Buna göre İstanbullular buraya daha kalabalık gelir diyordum. Dünkü CHP mitingi çok sıkıcıydı. Bunun da bir sebebi var. Seçilecek yerden 17 milletvekili var. İstanbul’da CHP’den küçük partilere kadar.Bu partide büyük bir kırılganlık yarattı ve seçim motivasyonları düşüktü.Mitinge bir saat kala meydan doldu artık.Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtemelen son mitingini bir İstanbul’da aday. Bir vefa mitingiyle ilgili. Muhtemelen bugüne kadar yapılan mitinglerden biri. En coşkulusu olacak.”

Anket araştırmasına atıfta bulunan Aktaş, seçim yasakları nedeniyle kısa bir değerlendirme yaptı.

“Son bir haftadır halk Cumhur İttifakı’na yöneldi”

Aktaş şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta sahanın, sahanın ve halkın Cumhur İttifakı’na döndüğünü ve bu dönüşün her geçen gün güçlendiğini gördük. Bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Bir tereddüt oluştu. 15-20 gün önce Anadolu insanı böyledir; Ne zaman başı sıkışsa, ne zaman kendini tehdit altında görse, bütün kalbiyle seferber ederek kendi derdine çare bulur, Anadolu insanının kendi derdine düştüğünü düşünüyorum. “

haber-delice.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu