Teknoloji

Overwatch 2 Steam’e Geliyor: Daha Fazla Blizzard Oyunu Geliyor!

 
Blizzard Entertainment, oynaması ücretsiz takım odaklı rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2’nin Steam platformuna geleceğini duyurdu. Oyun, 10 Ağustos’ta platforma dahil edilecek. Oyunu Steam üzerinden oynayabilmek için bir Battle.net hesabına ihtiyacınız olacak.
 
Daha fazla Blizzard oyunu yolda
 
 
 
Overwatch 2, Steam’e gelmeye hazırlanırken, Diablo IV ve Diablo Immortal gibi diğer Blizzard Entertainment oyunları şu anda yalnızca Battle.net’te mevcut. Ancak Blizzard, Steam’in kullanıcı potansiyelini keşfetmeye hazır olduğunu ve gelecekte bu konuyu yakından takip edeceklerini açıklıyor.
 
Overwatch 2’yi Steam üzerinden oynayabilmek için yukarıda da belirttiğimiz gibi bir Battle.net hesabına ihtiyacınız olacak. Steam sürümü, arkadaşlarınızı oyun içi ve başarımları oynamaya davet etme seçeneğine sahip olacak. Ayrıca Steam arkadaş listelerini de destekleyecektir.
 
Steam’e gelen diğer oyunlarla ilgili olarak Blizzard Entertainment, “Zamanı geldiğinde [Steam] platformuna gelecek diğer oyunlar hakkında sizinle daha fazla bilgi paylaşacağız” dedi.

haberyildizeli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu