Haber

Recep Uçar, Kayserispor Teknik Direktörlüğüne Atandı

Çağdaş Atan’ın Kayserispor’dan ayrılmasının ardından teknik direktör olarak göreve getirilen Recep Uçar, Kayseri’ye geldi. Uçar, yaptığı açıklamada, “En büyük hedefimiz elimizden gelen en iyi kadroyu oluşturup ligde üst sıralar için mücadele etmektir.”

Süper Lig’in ilk 4 haftasında 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Kayserispor’dan teknik direktör Çağdaş Atan istifa ederek milli maça 6 puanla girdi. Kayserispor’da Atan’ın boşalan teknik direktörlük görevine atanan Recep Uçar, hava yoluyla Kayseri’ye geldi. Uçar, kulüp yöneticisi Yunus Akbulut ve taraftarlar tarafından karşılandı.

Havaalanı çıkışında konuşan Recep Uçar, “Öncelikle burada bulunmaktan çok mutluyum. Kayserispor gibi bir takımın başına geçmek benim için mutluluk. Evet, şu anda var olan bir Kayserispor var. 4 haftada 6 puan topladı.Liderimiz ve yöneticilerimizle yaptığımız toplantıda uzun süredir devam eden transfer planı açıldı.Bekleniyor.İnşallah gerçekleşir.Umarız hep birlikte katılımıyla olur. Bazı arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen en iyi kadroyu oluşturmak ve ligde üst sıralar için mücadele etmek en büyük amacımız.Belirlenen isimler de var ama hepsini değerlendiriyoruz.Bir toplantı yapacağız. Liderimiz ve spor menajerimizle birlikte, “Bunun üzerinden geçeceğiz ve takımımıza ekleyebileceğimiz en iyi oyuncuları alacağız. Elbette oyun sistemiyle ilgili ufak değişiklikler olacak ama oyun yaklaşık 1,5 yıldır devam ediyor. Bu sistem bazı değişikliklerle devam edecek” dedi.

“ÇAĞDAŞ ÖĞRETMENİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Milli aradan sonra oynayacakları Gaziantep FK maçına değinen deneyimli teknik direktör Recep Uçar, “Gaziantep lige iyi başlamasa da yeni teknik direktörü ve aralarına katacakları yeni oyuncularla buraya farklı bir motivasyonla gelecekler. 4 hafta boyunca tamamen bağımsız, farklı bir oyun anlayışıyla oynayacaklar. Çok ama çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Transfer dönemi sonunda süreç bittikten sonra transferin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Maç maç gidin, elinizden gelenin en iyisini yapın ve en üst seviyede bitirin. Şu anda hedef bu olmalı. Çağdaş teknik adam Başakşehir’e gitti. Kendisine canı gönülden başarılar diliyoruz. “Yaptığı hizmetler sayesinde önemli kazanımlar elde etti. maçlar ve puanlar açısından bu kulüp için. Umarım kendisi orada başarılı olur, biz de burada başarılı oluruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu