Haber

Refah Partisi Yeniden Genel Başkanı Fatih Erbakan Malatya’da konuştu.

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “AK Parti ile Milli Görüş’ü TBMM’ye taşımak ve inanç, değer yargıları sorunu olan 7’li masanın önüne geçmek için imzaladığımız mutabakat zaptı sayesinde teşekkür ediyoruz” dedi. Milletin ve tarihin, iktidara gelmesinden, Cumhur İttifakı’nın içindeyiz.” söz konusu.

Erbakan, Yeşilyurt ilçesindeki bir işletmenin toplantı salonunda muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve partililerle gerçekleştirdiği görüşme programında, yaklaşık 4,5 yıl önce kurdukları partilerin, halkın desteği ve iltiması ile kurulduğunu söyledi. millet ve teşkilatın özverili çabaları önemli mesafeler kat etmiştir.

Programa katılanlara teşekkür eden Erbakan, “Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan’ın sonsuz hayır duaları ile partimiz havası ve parası olan bazı partilerden çok daha hızlı büyümüş ve Türkiye siyasetinin kriz öncesi kilit partisi haline gelmiştir. 14 Mayıs seçimleri.” dedi.

Fatih Erbakan, bu kararın ülke, millet ve devletin refahı açısından değerli olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

“Çocuklarımızın güvenliği açısından Türkiye’de 7’li masanın iktidarda olmaması gerektiğini düşünerek ve buna engel olmak için böyle bir karar aldık. Allah bu kararı ülkemize ve milletimize hayırlı ve hayırlı eylesin. … Çünkü bu kararla Türkiye’deki yüzde 7 barajı bizim için geçerli değil.” 14 Mayıs’ta partimiz Milli Görüş’ü çok daha rahat bir biçimde tekrar Meclis’e getireceğiz ve Milli Görüş’ün Meclis’teki misyonunu iyiye vesile, şerlere karşı fren olmak için çok daha ileriye taşıyacağız. etkili ve güçlü bir yol.”

Erbakan, milletin içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulması için aralıksız çalışacaklarını belirterek, milletin aleyhine pek çok kötülüğü durdurup önleyeceklerini ifade etti.

Refah Partisi Yeniden Genel Başkanı Erbakan, şunları söyledi:

“AK Parti ile imzaladığımız anlaşma sayesinde hem Milli Görüş’ü Meclis’e taşımak hem de inanç, değer ve tarih sorunları olan 7’li masanın önüne geçmek için Cumhur İttifakı’nda yer aldık. Milletin, iktidara gelmesinden, bakanlık veya cumhurbaşkanlığı için pazarlık yapmadık.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu