Yaşam

Şarkıcı ve Fenomen Kobra Murat’a MASAK Şoku!

Geçtiğimiz yıl mal varlığından bahseden Kobra Murat lakabıyla tanınan müzisyen Murat Divandiya, MASAK’tan gelen telefonla şok oldu.

Geçen yıl Kobra Murat’ın tüm Türkiye’nin katıldığı programda 18 kilo altınım, 18 evim ve 4 yazlığım var. Söyledikleri herkesi şaşırttı.

Kobra Murat, “18 kilo altınım var”

 

Açıklamasının ardından gündemde kalan Kobra Murat, “‘Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloya ulaştı’ dedim.’ Herkes haberi kesip yapıştırınca sanki 18 kilo altınım varmış gibi sitelerde çıktı, “O olaydan dolayı şu anda telefonlarım çalmıyor” diye şikayet etti.

 

“Araması Kalmasın” programına konuk olan müzisyen, MASAK’tan telefon aldığını belirterek, şunları kaydetti:

 

Kobra, “Neyi Muayene Ediyorlar?”

 

“MASAK beni aradı. Daha sonra eve kağıt geldi. ‘Seni araştırmaya götürdük’ dediler. Ellerim ve ayaklarım titriyordu. 5 katlı bir bina yapacağım. Mermerciye de borcum var. Daha sonra telefonu bulduk. Bunun ne olduğunu arıyorduk. Murat Bey, “İnsanlar Dilan Polat yüzünden cemaatin içinde” derken, yanıt da “İnceleme altına alın” oldu. Bana tekrar, “Sen de onların arasındasın” dedi. “Hakkımda neyi inceliyorlar?” dedim. “Bir şirketin olmalı” diye cevap verdi. Bir kemancının şirketi mi olacak?

 

Murat, “Bir an el koyacaklarını düşündüm”

 

Kobra Murat, şöyle devam etti: “Bu altınlar çok patladı. Caner’in programında söylediğim gibi 18 kilo altın. Altınları sormadı, banka hesabını sordu. Peki vergi olarak devlete ne kadar para öderim? “Bu yüzden ona el koyacaklarını düşündüm.” Endişeli anlarını ifadeleriyle izleyenlerle paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu