Teknoloji

Sıkıldın mı? İşte ChatGPT ile yapabileceğiniz 5 eğlenceli şey

ChatGPT ne kadar akıllı ve güçlü olursa olsun, onu bir oyuncak gibi de değerlendirebilirsiniz. İşte ChatGPT ile denemeniz gereken en eğlenceli 5 şey…

1. ChatGPT ile oyun oynayın

Biriyle oynamak istiyor ancak oynayacak birini bulamıyorsanız, ChatGPT yardımcı olabilir. ChatGPT ile oynayabileceğiniz Tic-Tac-Toe, Adam Asmaca ve Mad Libs gibi birçok oyun bulunmaktadır. ChatGPT’den bu oyunlardan herhangi birini oynamasını isteyin, oyun tahtasını oluşturacak ve kuralları açıklayacaktır.

2. Günlük yıldız falınızı alın

ChatGPT’ye günlük yıldız falınızı sorarsanız, size falınızı sorar ve ardından o günkü falınızı paylaşır.

3. Eşlik eden akorlarla bir müzik parçası yazın

ChatGPT, müzik yazmanıza da yardımcı olabilir. Üstelik sadece sizin için müzik yazmakla kalmayacak, aynı zamanda şarkıyı bir enstrümanda çalabilmeniz için eşlik eden akorları da paylaşacak.

4. Bir şiir yaz

ChatGPT, seçtiğiniz konu hakkında bir şiir de yazabilir. Açıkçası müzik yeteneğinden çok yapay zekanın şiir yazma becerisi bizi çok etkiledi. Bir şey hakkında şiir yazmak istiyorsanız, ChatGPT’den bir şiir yazmasını ve ne hakkında olduğunu belirtmeniz yeterlidir.

5. Bir mem oluşturun

ChatGPT (henüz) görüntü veya video oluşturma yeteneğine sahip değildir, ancak chatbot’a bir görüntünün bağlantısını verir ve komik bir başlık söylerseniz, ChatGPT kendi mem’lerinizi oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Bunlar ChatGPT’nin yapabileceği numaralardan sadece birkaçı, ancak chatbot ile oynarsanız, keşfedilecek daha pek çok şaşırtıcı yetenek olduğunu görebilirsiniz.

torul-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu