Haber

Televizyonların Deprem Bölgesinde Vatandaşın Sesi Olmak Yerine Tepki Verdiği O Anlar

Binlerce insanımızı mağdur eden büyük deprem felaketinin ardından bazı haber muhabirlerinin depremzedelerle yaptığı röportajlar yansımalara neden oldu.

İşte detaylar ?

10 ili etkileyen ve binlerce kişinin ölümüne neden olan Kahramanmaraş depreminin ardından muhabirler orada yaşananları aktarmak için yoğun çaba sarf etti.

Ancak yaşadıkları güçlükleri anlatan ve yardım alamamakla suçlanan vatandaşların yayın sırasında susturulması üzülmeye başladı.

Habertürk, Hatay İskenderunlu Show Haber muhabiri Emre Kol’u yayınlarken bir vatandaşın tepkisi üzerine canlı yayının sesini kıstı.

Vatandaş Erdoğan diyor ki; AFAD büyüdü, nerede büyüdü?”Tepki verirken Habertürk canlı yayınının sesi kısıldı.

Vatandaşın sözlerinin devamında, Yalan söylüyorlar! Akşam geldiler, fotoğraf çektiler ve gittiler.söz konusu.

Buradan izleyebilirsiniz?

Show Haber muhabiri Emre Kol, Hatay’da bir başka depremzedenin yaşadıklarını anlatırken vatandaşların sözlerini bitirmesine fırsat vermeden uzaklaştı.

Buradan izleyebilirsiniz?

Benzer bir durum NTV’nin canlı yayınında duyuldu, “Nerde bu devlet” tepkisi gösteren vatandaşın sesinin ardından muhabir Yağız Şenkal’ın sesi kesilerek daha sonra yayından kaldırıldı.

Buradan izleyebilirsiniz?

Habertürk’ün Kahramanmaraş’ta yaptığı canlı yayında depremzedeye mikrofonu uzattıktan sonra enkazın altından çıkarak sözlerini kesen Show Haber muhabiri Tuğba Södekoğlu, yansımaların odak noktası oldu.

‘Dışarı çıktım ama annem, babam ve abim enkazda, kaç gündür tek bir araç bile gelmedi’Muhabirin sözlerinin ardından takındığı tavır izleyen herkesi şaşırttı.

Buradan izleyebilirsiniz?

Enkazın altından çıkan depremzedenin sözlerini yarıda kesen Show Haber muhabiri Tuğba Södekoğlu, bu sefer enkaz altında yardım bekleyenlerin seslerini mikrofondan duyurmaya çalışarak tepki gösterdi.

Buradan izleyebilirsiniz?

sarkislaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu