Haber

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar dernek yöneticileriyle buluştu

Serdivan Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Yusuf Alemdar, dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Programda konuşan Alemdar, farklı bölge ve kültürlerden kente gelen vatandaşların barış ve kardeşlik içinde yaşadığını belirtti.

35 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve her kademede görev yaptığını vurgulayan Alemdar, 15 yıl boyunca Serdivan Belediye Başkanı olarak görev yaptığını söyledi.

Cumhur İttifakı liderlerinin onayıyla Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu hatırlatan Alemdar, bu süreçte kendisine destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini kaydetti.

Önümüzdeki dönemde kentin kültürel iklimini koruyarak sosyal yaşamı zenginleştirecek yeni adımlar atacaklarını vurgulayan Alemdar, şöyle konuştu:

“Bu bir bayrak yarışıdır. Benden önce bu şehirde görev yapmış belediye başkanlarının her birine şükranlarımı sunuyor, vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Bu coğrafyada aynı havayı soluyoruz, aynı havayı içiyoruz. Aynı su, aynı kaderi yaşıyoruz. Yolumuz bir, suyumuz bir. Biz biriz.” “Birlik olmamız lazım. Önce ‘Sakarya’ diyerek omuz omuza yolumuza devam edeceğiz.”

Alemdar, şehrin her noktasına ve her kesimine ulaşmaya çalışacaklarını, her bölgeye eşit hizmet sunmaya çalışacaklarını belirtti.

Adapazarı Belediye Başkanı Keyifli Işıksu, Sakarya’da her kültürden ailenin bir arada ve huzur içinde yaşadığını belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu akşam böyle güzel bir ortamda olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Sakarya’mız sevgidir, kardeşliktir.” ” “İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra Önderimiz Yusuf’un liderliğinde şehrimiz geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyecektir. Allah yüzümüzü güldürsün, aramızdaki bağı kuvvetlendirsin.” sözlerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Sakarya’nın kardeşlik örneğini en iyi şekilde gösteren bir şehir olduğunu kaydetti.

Şehrin kalkınmasına her alanda katkı sağlayacaklarını anlatan Kocacık, bu kardeşlik duygusunun 31 Mart’ta da artarak devam edeceğini söyledi.

AK Parti İl Lideri Yunus Tever, dernek üyelerine teşekkür ederek, 14 ve 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na verdikleri güçlü desteğin yerel seçimlerde de devam etmesini temenni etti.

Konuşmaların ardından Gaziantep Halk Derneği tarafından Alemdar’a günün anısına plaket takdim edildi.

Programa AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ile Ordu, Tokat, Samsun, Trabzon, Yozgat, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Bayburt, Isparta, Hemşin, Gürcü, Laz, Giresun Bulancak, Rizeliler, Ağrılılar, Bolulular katıldı. , Çankırılılar, Romanlar, Kınalılar. Toplantıya Rumelililer, Batı Trakya, Sivas, Balkan ve Kosova göçmenleri başta olmak üzere Sakarya’da faaliyet gösteren 40’ı aşkın derneğin üyeleri katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu