Ekonomi

Türkiye Finans’tan Tüm Bireysel Finansmanlarda “Belirlenmiş Limit”

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Türkiye Finans, yenilenen ürünü Hazır Limit’i tüketicilerin kullanımına sunmaktadır. “Hazır Limit” ile müşterilerin eKStra Limit, konut, araç ve ihtiyaç gibi her türlü finansman ihtiyaçları self servis bankacılık ile online olarak karşılanacak. Ayrıca otomatik olarak güncellenen “Hazır Limit” ile müşteriler farklı vadelerde ve ihtiyaçları kadar finansman sağlayabileceklerdir.

Türkiye Finans’ın öncü dijital bankacılık vizyonu doğrultusunda “Hazır Limit” ürünü, müşterilerinin ekstra Limit, konut, araç ve ihtiyaç gibi her türlü finansman ihtiyacına otomatik olarak limit tanımlamaktadır. Konut için 3,5 milyon TL, taşıt için 400 bin TL ve ihtiyaç finansmanı için 70 bin TL üst limit ile müşteriler taksit sayılarını diledikleri gibi değiştirebiliyor; Hazır Limitler de siz kullandıkça otomatik olarak güncellenecektir. Türkiye Finans müşterileri kendilerine özel belirlenen Limitleri internet ve mobil şube giriş sayfalarında diledikleri zaman görebilecek ve kullanabilecektir.

 

İhtiyaçlarını erteleyenler için finansmana hızlı, güvenilir ve kolay erişim

 Türkiye Finans’ın ülkemizde dijital kanallardan müşteri olma kolaylığını sunan ilk bankalardan biri olduğunu belirten, Türkiye Finans Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert,söz konusu:

“Günümüz bankacılık dünyasında müşterilerimizin günün her saatinde ihtiyaçlarına dakikalar içinde telefonlarından ulaşabilmelerini sağlamak önceliklerimizden biri. Bu anlayışla müşterilerimize sunduğumuz Hazır Limit pratik bir finansman ürünüdür. Hazır Limit ile müşterilerimiz ertelenen ihtiyaçlarını avantajlı finansman oranları ile hızlı, güvenli ve basit bir şekilde karşılayabilecekler. Türkiye Finans olarak yer ve zamandan bağımsız dijital bankacılık anlayışımızla müşterilerimizin her türlü ihtiyaçları için yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

camlidereajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu