Haber

Emirates Grubu Dubai çölünde dünya rekoru kırdı

Rekor kıran gün batımı yoga dersine 144 farklı milletten Emirates çalışanı katıldı.

Yüzlerce Emirates Cluster çalışanı, en büyük çok uluslu yoga sınıfı için yeni bir Guinness Dünya Rekoru kırmak üzere bu hafta Dubai çölündeydi. Yeni yıla benzersiz bir sağlıklı yaşam girişimiyle başlamak için gün batımında düzenlenen etkinliğe 144 farklı milletten katılımcı katıldı.

Bu girişim, 110.000’den fazla çalışandan oluşan bir iş gücüne sahip olan Emirates Kümesi içindeki çeşitliliği gözler önüne serdi. Etkinliğe BAE ve daha geniş Orta Doğu ülkelerinin yanı sıra Şili, Peru, Meksika, Saint Kitts, Nevis, Honduras, Moğolistan, Tonga ve Bahamalar gibi uzak ülkelerin üyeleri de katıldı.

Emirates Grubu markası Arabian Adventures’ın yönettiği, geniş bir alanda yer alan Al Lisaili Kampı’nda gerçekleştirilen etkinlik, dünya rekoru denemesini ilk kez çöle taşıyarak katılımcılara eşsiz bir fırsat sundu.

Bir önceki rekor 2023 yılında New York’taki Birleşmiş Milletler genel merkezinin bahçesinde farklı milletlerden 135 kişiyle kırılmıştı.

Oliver Grohmann, Kıdemli Başkan Yardımcısı, İnsan Kaynakları, Emirates Grubu Konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bugün Emirates Grubu’nun çeşitliliğini kutluyoruz. Dubai; Yaşama, çalışma ve yatırım yapma çekiciliği nedeniyle dünya çapında tanınan, aranan bir seyahat destinasyonudur ve gerçek anlamda çok uluslu, yerli bir şirketi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Rekor kıran etkinliğimizde BAE vatandaşları ve Dubai’de yaşayan diğer milletlerden üyeler, Emirlik Kümesi içindeki çeşitli ülkeleri temsil etti. Etkinliğimize Emirates kabin ekibi, dnata havaalanı operasyon personeli, Arabian Adventures safari rehberleri, dnata Travel uzmanları ve çok daha fazlası katıldı. Bu etkinlik, kuruluşumuz bünyesinde sağlıklı yaşam kültürünü teşvik etmek için devam eden yolculuğumuzun bir parçasıdır ve tüm Emirates Kümesi çalışanlarının refahına olan bağlılığımızı göstermektedir. “2024 yılında fitness ve sağlıklı yaşam konusundaki girişimlerimizi artıracağız.”

Rekor kıran yoga dersi, aynı zamanda yoga uygulayıcısı olarak da eğitim almış bir Emirates Grubu çalışanı tarafından gerçekleştirildi. Girişimde sağlıklı yaşam ön planda iken; Emirates’in psikoloji alanındaki kıdemli danışmanı olan sertifikalı bir farkındalık öğretmeni, yeni yıl için sağlıklı bir zihniyeti teşvik etmek amacıyla bir sağlıklı yaşam seansına da ev sahipliği yaptı. dnata Travel Cluster ekibinin bir üyesi de, genellikle meditasyon ve şifa ile ilişkilendirilen ‘dil davulu’ çalan bir meslektaşının yanında rahatlatıcı müzik sunmak için etkinlikte DJ’lik yapmak üzere sahneye çıktı.

Katılımcılar için oluşturulan sürdürülebilir yoga matları biyolojik olarak parçalanabilen mantardan yapılırken, Emirates’in sıfır atık taahhüdünün bir parçası olarak tüm çalışanlara yeniden kullanılabilir su şişeleri verildi.

 

Emirates hakkında:

Emirates, küresel merkezi Dubai aracılığıyla dünyayı birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biridir. Emirates bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve konforlu uçaklarıyla 1987 yılından bu yana Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı superjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 – 300ER uçaklarıyla İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 21 uçuş gerçekleştiriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu