Haber

Eskişehirli Yüzücüler Türkiye Şampiyonası’nda Yarışacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Sporkulüp yüzücüler, İstanbulTürkiye’de düzenlenen ‘Sanatsal Yüzme Barajı Yarışları’nda baraj derecelerini geçerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme branşındaki başarılı grafiğini sürdürüyor. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Artistik Yüzme Baraj Yarışları İstanbul Burhan Felek Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapıldı. Yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından sporcular katılırken, heyecan ve emeğin ortaya çıktığı baraj yarışlarında Eskişehirli sporcular da başarı elde etti.

Sanatsal Yüzme Barajı Yarışlarında Baraj 1’de Bora Saban, Mahmud Alp Çiçek, Ceren Baloğlu, Derin Şentürk ve Ada Yazıcı; Baraj 2’de İlke Gümüş, Doruk Şentürk, Elif Duru Aksoylu ve Ediz Yılmaz barajı aşarak Türkiye Şampiyonası’nda yarışma hakkını elde etti.

Yüzücüler, 6 Mayıs (yarın) ve 7 Mayıs tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan 11-12 yaş grubu Ulusal Kalkınma Projesi Ligi Grup Müsabakalarında mücadele edecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu